top of page

Онлайн-тренінги Академії зараз: погляд тренера



Опишіть ваші загальні враження від проведення онлайн-тренінгів в сучасних умовах

Тренінги від Академії в сучасних умовах – це унікальна можливість для учасників і тренерів з різних куточків світу поєднати свої зусилля в пошуку ефективних методів роботи з ВПО і випробувати на практиці різні дієві техніки та методики.

Як автор, Ви чого прагнули в цій програмі?

Як автор в цій програмі я прагнула сформувати таку «рамку» навчання і таке середовище, в якому можливі не тільки оволодіння найсучаснішими методами роботи з ВПО, а й взаємообмін всіх присутніх, спільна творчість. Те що називається англійською «co-creative», що саме і є запорукою подальшого використання і практичності теорії на практиці.

Чи всі групи однакові? Чи вирізняються учасники?

Звісно, всі групи різні, тому що складаються з унікальних учасників з різним досвідом, психологічною базою, підходом до роботи з ВПО. Учасники за моїми спостереженнями відрізнялись від групи до групи за рівнем психологічної адаптованості до ситуації в Україні, наразі ми всі більш стійкі і маємо опору в собі, знаємо як рухатись до нашої перемоги і допомагати в цьому клієнтам.

Що би Ви порадили/побажали тим учасникам, які вже пройшли Вашу програму?

Я би побажала учасникам поставити в план кожного дня і тижня важливу задачу – самопіклування. Вам вирішувати як це буде – щоденна зарядка і вправи з тілесної терапії, щоденник емоцій, щотижневий самоаналіз чи особиста терапія, прогулянка на самоті чи лазня щосуботи, можливо щомісячна участь в інтервізійній групі або супервізія і навчання. Самопіклування і «вивантаження» вашого емоційного контейнеру – абсолютно необхідні умови вашого довгого і плідного професійного життя.


Що би Ви порадили тим, хто ще не приєднався?

Я би порадила приєднатись і створити для себе завдяки цій програмі нову «сітку» допомоги і важливих зв’язків – нові знання, нові знайомства, новий погляд на ваш досвід, нові практики, які допоможуть ефективніше працювати і професійно зростати.

95 переглядів0 коментарів

Comentários


bottom of page